Share

Cycle House

Cycle House

FACT SHEET

Project:
A private residence

Client:
Conf.

Year:
2009

Status:
Concept

Type:
Residential

Location:
Latsia, Nicosia

Plot:
600 m2

Program:
Residence of four bedrooms, fire place in the daily room, office and parking for 2 cars
Total of 250 m2

CREDITS

Principal:
Stefanos Anastasiou

Project Architect:
Stefanos Anastasiou

Team:
Stefanos Anastasiou
Afroditi Anastasiou

Cycle House

Ground:
L shape : Kitchen, dining , living room and office

First:
U shape –four bedrooms

Our concept idea:
Designed for a portioned cyclist with ease of bicycle access in both floors designed with an internal ramp. Use of “speed dynamic” forms and panes with “sport” colours. Our concept idea is based on modern arrangement of the volumes in such a way so the habitants and especially their children to move in all areas with their bicycle.